Vivavakantie bij Bzzzonder Nieuwland

Zomer 2020 wordt er één om nooit te vergeten! Je kunt namelijk voor het eerst gebruik maken van onze vakantiebso. Je schrijft je kind gewoon in via onze website, ontvangt dan een vakantiecontract voor de duur van zes weken en je bepaalt vervolgens zelf op welke dagen je je kroost vervolgens aanmeldt. Dat geef je dan telkens per mail even door aan nieuwland@bzzzonder.nl. Je betaalt dus alleen voor de dagen die je afneemt en voor deze dagen heb je hoogstwaarschijnlijk gewoon recht op kinderopvangtoeslag. Jij kunt rustig doorwerken (of van je rust genieten) terwijl je kind het uitgilt van plezier met alle nieuwe bsovrienden en vriendinnen. En waarom is de vakantiebso dan zo leuk? Omdat we iedere week binnen een ander thema allerlei leuks organiseren.

Vakantieweek 1: Watergeschater
Dikke vette waterpret! Schilderen met water, waterbaan, watergevecht, parfum maken, ijsjes maken, waterproefjes en het waterzuiveringspakket! Koel en cool!

Vakantie week 2: Kartondorp
Van kartonnen dozen bouwen we samen een heel dorp met alles erop en eraan. Niet van echt te onderscheiden! Kleurrijk of juist karton sur ton, alles kan en alles mag! Eerst gaan we bouwtekeningen maken, dan bouwen we er lustig op los en ten slotte wordt het dorp van een lik verf voorzien en  tentoongesteld aan ouders.

Vakantieweek 3: Op Boerdereis
Op reis naar de boerderij mag nog natuurlijk niet ontbreken. Moestuinen en graspoppen maken, aardappelstempels, bioscoopmiddag (Babe) en houten klompen schilderen. Daar worden we boerderblij van!

Vakantieweek 4: Rommelrecyclerecherche
Afval lijkt gewoon rommel, maar is veel meer dan dat! Een plastic fles kan in een nieuw leven zomaar terugkomen als regenjas. Als rommelrecyclerechercheur onderzoek je hoe je afval duurzaam maakt; rommel rules!

Vakantieweek 5: We zijn er BIJna!
In één week vliegensvlug de wereld rond! Iedere dag naar een andere vakantieBIJstemming! Taal, cultuur, eten: alles komt aan bod.

Vakantieweek 6: BIJlofte van de toekomst!
Iedereen heeft talent. Wat is jouw gave? Weet je het niet? Dan gaan we dat ontdekken! Met jouw Bzzzzfactor ben je de nieuwe BIJlofte van de toekomst.

Wie, wat, waar, wanneer en hoe?

Voor wie?
Speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar die zin hebben om leuke dingen te doen in de zomervakantie.

Wanneer?
Elke werkdag in de zomervakantie. Maar je kunt ook voor maar een paar dagen kiezen.

Wat kost dat?
We rekenen een flexibel tarief voor deze dagen. Je kunt hier in de meeste gevallen kinderopvangtoeslag voor aanvragen. Dat doe je via toeslagen.nl. Voor een vakantiedag opvang betaal je bruto €8,24 per uur en daarover krijg je dus kinderopvangtoeslag.

Aanmelden
Aanmelden doe je via de button linksbovenin. In de opmerkingen kun je aangeven dat je kiest voor vakantie-opvang in Nieuwland. Hier kun je ook alvast de dagen aangeven waar je voorkeur naar uitgaat. Vervolgens nemen wij contact met je op!