Werken bij…

Werken bij Bzzzonder doe je vanuit je hart! Weet jij altijd het beste uit jezelf en een ander (of het nou een kind of een volwassene is) te halen? Is denken in mogelijkheden een tweede natuur? Dan is werken of stage lopen bij Bzzzonder vast iets voor jou. Het hart op de juiste plek, vinden wij minstens net zo belangrijk als je ervaringsjaren, afkomst, of je leeftijd.

Je kunt natuurlijk gericht solliciteren, maar ook langskomen bij Bzzzorreliteren. Bzzzorreliteren (Bzzzonder, borrelen en solliciteren in één)  zijn de laagdrempelige bijeenkomsten die georganiseerd worden om kennis te maken met Bzzzonder.

Kijk snel welke leuke vacatures er zijn en check gelijk even in de CAO-kinderopvang of je met je diploma bij ons mag komen werken. Voldoe je niet, maar word je toch blij van Bzzzonder? Neem dan toch even contact op. Wie weet kunnen we iets voor je betekenen.

Zijn er voor jouw wat drempels om aan de slag te gaan? Bijvoorbeeld omdat je een afstand hebt tot de arbeidsmarkt? Of omdat je tijdens je werk extra zorg en aandacht nodig hebt? Ook dan ben je welkom. Samen kijken we waar jij het beste tot je recht komt. Dat kan bijvoorbeeld door te ondersteunen in de kinderopvang. Maar ook op één van onze horecaplekken, in het groen of als spin in het web in ons supportteam (backoffice van Bzzzonder). Neem snel contact op!