Zwemles Bzzzonder De Vathorst

Tijdens de BSO je zwemdiploma halen? Bij Bzzzonder kan dat! Bij Bzzzonder De Vathorst om precies te zijn. Na schooltijd eten en drinken we eerst gezellig op de BSO en kunnen de kinderen even bijkomen van de schooldag en uitgebreid bijkletsen met iedereen. Vervolgens brengen we de kinderen naar zwemles bij de buren. Het zwembad van R&A Sports  ligt namelijk op een klein minuutje loopafstand van Bzzzonder De Vathorst.

De zwemlessen vinden plaats op maandag,- dinsdag,- woensdag,- en donderdagmiddag om 16.15 uur. Behalve op woensdag. Dan start het waterfestijn om 16.00 uur. De lessen duren 45 minuten. Er wordt in kleine groepen van maximaal acht kinderen gezwommen waarbij er altijd twee zwemkrachten aanwezig zijn. Kleinschaligheid en plezier staan voorop. Kinderen leren nu eenmaal sneller als ze ergens plezier in hebben. Na drie kwartier plonsen en duiken begeleiden we de kinderen weer terug naar de BSO. Aldaar eten we iets gezonds, lessen we de dorst en chillen de kinderen even lekker met een Duckje of doen ze iets anders leuks met hun BSO-genootjes.

Inschrijven voor zwemles kan op de website van R&A Sports. Bij het invullen van het formulier kun je de optie ‘zwemles onder BSO-tijd via Bzzzonder’ aanvinken. R&A Sports geeft vervolgens aan ons door dat jouw kind(eren) graag via Bzzzonder naar zwemles gaan zodat we alles voor je in orde kunnen maken.

Intrekken, wijd, sluit!

Ik heb een vraag over zwemles met de bso

  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.