Bzzzonder Bouwdorp in Ede, Vathorst en Nieuwland!

Vier dagen lang timmeren, zagen, schroeven en bouwen. Dat kan tijdens Bzzzonder Bouwdorp. Dit jaar is ons bouwthema: Fantasie! Dat betekent dus dat alles mag en alles kan! Je kunt prima wonen in een reuzenperzik (vraag maar aan Roald Dahl) of in een krokodil met vleugels, een unicornpenthouse, een bungalow met propellers of een tiny house met rupsbanden.

In vier dagen tijd bouw je samen met je bouwmatties aan je bouwwerk en aan het einde van de week is er een heel fantasieiedorp uit de grond gerezen! Dus trommel snel je vrienden, nichtjes, schoolmaatjes en elftalgenoten op, om samen deel te nemen aan Bzzzonder Bouwdorp 2021. Wil je met elkaar in de groep? Noteer dat dan bij je aanmelding (maximaal twee namen). We kunnen niet garanderen dat je dan allemaal bij elkaar in de groep komt, maar dat is natuurlijk wel onze insteek. Voor het Bouwdorp maken we alvast een planning en de hele week werk je dan samen in dat bouwteam aan jullie verzinsel. We wisselen het bouwen af met leuke dagactiviteiten. Timmeren is een klusje waarbij je je goed moet concentreren, dus zo nu en dan even iets anders doen is dan wel heel fijn.

Tijdens Bzzzonder Bouwdorp is er professionele begeleiding, maar omdat bouwen serious business is, neem je zelf één dag in die week je eigen vrijwilliger mee. Dat kan je opa, moeder, nicht, broer of peetoom zijn. Zolang hij/zij maar boven de 18 jaar is. Is je opa nou geen Handige Harry, maar wil hij toch mee? Dat kan, want er is voor iedereen wel iets te doen. En het kan ook zijn dat je vader of moeder graag helpt met het voorbereiden van een Bouwdorp, dat kan ook. Daar staan een vrijwilligersvergoeding, enorme dankbaarheid en blije kindergezichtjes tegenover.

Wie, wat, waar en wanneer
Alle kinderen van 8 tot 13 jaar oud mogen komen bouwen. Ook kinderen die niet naar onze opvang gaan. We timmeren dan vier dagen lang van 09.00 tot 16.00 uur en wel op de volgende data en locaties:

Bzzzonder Ede: 23-26 augustus
Bzzzonder Nieuwland: 24-27 augustus
Bzzzonder Vathorst: 24-27 augustus

Meedoen aan dit avontuur kost 50,- en dat is inclusief snacks, grappen, grollen, pleisters ;-), pret en drankjes. Neem je zelf je bammetjes mee voor de lunch? Ga je naar  de bso van Bzzzonder en heb je een vakantiewekenpakket? Dan ontvang je een korting van 7 euro per dag dat je normaal naar de opvang zou gaan, waarbij we een maximale korting van drie dagen (21 euro) aanhouden.

Na het invullen van ons inschrijfformulier hiernaast kun je hier ticket aanschaffen. Je kunt dan de keuze maken voor een regulier ticket of een ticket met bso-korting voor 1, 2 of 3 dagen. Heb je nog vragen voordat je je inschrijft voor een week vol bouwpret? Stuur dan even een mailtje naar bouwdorp@bzzzonder.nl. Of check even onze FAQ Bouwdorp

Inschrijven

Wat leuk dat je mee komt bouwen! Zonder jou zou het gewoon lang niet zo gezellig zijn. Schrijf je hieronder snel in voor het Bouwdorp van jouw keuze, schaf daarna hier je ticket aan, dan hebben we dat gehad en kan de voorpret beginnen!

  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.