Bzzzonder Bouwdorp in Ede!

Vier dagen lang timmeren, zagen, schroeven, bouwen en schilderen. Dat kan tijdens Bzzzonder Bouwdorp. Dit jaar is het bouwthema: Indianen! Wigwams, totempalen, hoofdtooien, paarden; zie je het al een beetje voor je?

In vier dagen tijd bouw je samen met je bouwmatties aan je bouwwerk en aan het einde van de week is er een heel piratendorp uit de grond gerezen! Dus trommel snel je vrienden, nichtjes, schoolmaatjes en elftalgenoten op, om samen deel te nemen aan Bzzzonder Bouwdorp 2022. Wil je met elkaar in de groep? Noteer dat dan bij je aanmelding (maximaal twee namen). We kunnen niet garanderen dat je dan allemaal bij elkaar in de groep komt, maar dat is natuurlijk wel onze insteek. Voor het Bouwdorp maken we alvast een planning en de hele week werk je dan samen in dat bouwteam aan jullie verzinsel. We wisselen het bouwen af met pauzes en spelletjes. Timmeren is een klusje waarbij je je goed moet concentreren, dus zo nu en dan even iets anders doen is dan wel heel fijn.

Wie, wat, waar, wanneer

Alle kinderen van 6 tot en met 13 jaar oud mogen van maandag 11 tot en met donderdag 14 juli meebouwen ons indianenorp. Ook kinderen die niet naar onze opvang gaan. We starten iedere bouwdag om 09.30 uur en sluiten dan om 15.00 uur af. Behalve op donderdag, dan kunnen belangstellenden om 13.30 uur het Bouwdorp komen bewonderen waarna we om 14.00 uur afsluiten. Bouwdorp Ede vindt plaats bij Bzzzonder Aan de Bosrand aan de Otterloseweg 18a.

Meedoen aan dit avontuur kost 50,- en dat is inclusief snacks, grappen, grollen, pleisters ;-), pret en drankjes. Neem je zelf je bammetjes mee voor de lunch? Ga je naar  de bso van Bzzzonder en heb je een vakantiewekenpakket? Dan ontvang je een korting van 7 euro per dag dat je normaal naar de opvang zou gaan, waarbij we een maximale korting van drie dagen (21 euro) aanhouden.

Tijdens Bzzzonder Bouwdorp is er professionele begeleiding, maar omdat bouwen serious business is, neem je zelf één dag in die week je eigen vrijwilliger mee. Zonder vrijwilliger kun je helaas niet meedoen omdat we dan onvoldoende extra handen en ogen hebben om de veiligheid goed te kunnen waarborgen. Qua vrijwilliger kun je denken aan een opa, peetoom, moeder, neef, buurman, broer, zus; zolang hij/zij maar boven de 18 jaar is. Is degene die je mee wilt nemen niet superhandig, geen probleem! Er is van alles te doen!

Inschrijven

Wat leuk dat je mee komt bouwen! Zonder jou zou het gewoon lang niet zo gezellig zijn. Schrijf je hier snel in, schaf daarna hier je ticket aan, dan hebben we dat gehad en kan de voorpret beginnen! Je kunt trouwens de keuze maken voor een regulier ticket of een ticket met bso-korting voor 1, 2 of 3 dagen. Heb je nog vragen voordat je je inschrijft voor een week vol bouwpret? Stuur dan even een mailtje naar bouwdorp@bzzzonder.nl. Of check even onze FAQ Bouwdorp