Dit jaar Bouwdorpen in Vathorst, Ede én Barneveld!

Een week lang timmeren, zagen, schroeven en bouwen. Dat kan tijdens Bzzzonder Bouwdorp. Dit jaar is ons bouwthema: Ruimtevaart! Dus wat dacht je van een heuse raket of een planeet waarbij je helemaal zelf verzint hoe alles eruit komt te zien?

In een week tijd bouw je, samen met je maten, iets moois. En aan het einde van de week staat er naast het gebouw van Bzzzonder een heel ruimtevaartdorp. Met alles erop en eraan.  Dus trommel snel je vrienden, nichtjes, schoolmaatjes en elftalgenootjes op, om deel te nemen aan Bzzzonder Bouwdorp.

Tijdens Bzzzonder Bouwdorp is er professionele begeleiding, maar omdat bouwen serious business is, neem je zelf een dag je eigen vrijwilliger mee. Dat kan je opa, moeder, nicht, broer of peetoom zijn. Zolang hij/zij maar boven de 18 jaar is. Is je opa nou geen Handige Harry, maar wil hij toch mee? Dat kan, want er is voor iedereen wel iets te doen.

Bouwdorp Ede
Bouwdorp Ede vindt plaats in de eerste week van de zomervakantie, van maandag 16 tot en met donderdag 19 juli van 10.00 tot 15.00 uur. Kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar mogen meebouwen. De kosten bedragen € 35,- inclusief bouwmaterialen, plezier, lunch, grappen, grollen en tussendoortjes.

Bouwdorp Vathorst
Bouwdorp Vathorst vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie, van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 augustus van 09.00 tot 16.00 uur. Kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 13 mogen meebouwen. De kosten bedragen € 50,- inclusief bouwmaterialen, plezier, lunch, grappen, grollen en tussendoortjes.

Bouwdorp Barneveld
Bouwdorp Barneveld vindt plaats in de vierde week van de zomervakantie, van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 augustus van 09.00 tot 15.30 uur. Kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar mogen meebouwen. De kosten bedragen € 35,- inclusief bouwmaterialen, plezier, lunch, grappen, grollen en tussendoortjes.

Het zal je misschien opvallen dat de prijzen per Bouwdorp verschillen. Dat heeft met diverse factoren te maken. Het ene Bouwdorp is bijvoorbeeld groter dan het andere en voor het ene Bouwdorp moeten meer voorbereidingen en aanpassingen gedaan worden om het terrein Bouwdorp klaar te maken. En dan zijn er ook nog verschillen per gemeente als het gaat om vergunningen. Een boel aspecten dus waardoor deze verschillen ontstaan. Wat wel overal hetzelfde is, is de hoeveel plezier we maken tijdens de Bouwdagen!

Ga je in vakanties altijd naar de bso van Bzzzonder? Dan krijg je per bso-dag € 10,- korting. Natuurlijk alleen als deze bso-dag op een Bouwdorpdag valt.

Schrijf je snel in!

Ja, ik doe mee aan Bzzzonder Bouwdorp 2018!

  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.