Wat kan beter?

Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent over Bzzzonder, maar het kan ook voorkomen dat je iets minder b(l)ij bent. Of dat je zelfs een klacht hebt. Weet dat je altijd terecht kan bij de (assistent) coach van jouw locatie.

Heb je tips of suggesties of wil je je onvrede uiten? Fijn, dat geeft ons de kans de dienstverlening te verbeteren.
Je doet ons een plezier door het wat Wat-kan-beterformulier onder aan de pagina in te vullen! Contact opnemen via het contactformulier mag natuurlijk ook!

We hopen dat we, wanneer jij je ontevredenheid uit, er samen uitkomen. Mocht dat niet zo zijn, dan is Bzzzonder aangesloten bij het klachtenloket Kinderopvang. Dit is een landelijke commissie die klachten uit de kinderopvang, die intern niet (goed) opgelost kunnen worden met de organisatie, extern behandelt. Je kan te allen tijde rechtstreeks contact opnemen met deze commissie. Meer weten over ons klachtenreglement en de Geschillencommissie? Hoe het precies werkt en hoe de commissie bereikbaar is? Lees dan ons klachtenreglement even rustig door. Wil je echt officieel een klacht indienen? Vul dan het Klachtenformulier in.

Wat kan beter?

  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.