Amersfoort: Nieuwland2019-03-05T13:24:44+00:00

Bzzzonder Nieuwland Amersfoort

Zeldertsedreef 2
3824 EK Amersfoort
088-2999600
info@bzzzonder.nl

Een rondleiding plannen
Aanmelden

Aanbod Bzzzonder Nieuwland

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Extra zorg

Kleinschalige kinderopvang

Zoek je een gezellig plekje voor je dreumes? Of een uitdagende stek voor je kleuter? Bij Bzzzonder Nieuwland ben je welkom. Gelegen middenin Nieuwland staat een eeuwenoud, schattig boerderijtje. Hier wordt medio mei 2019 kinderopvang geboden voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Twee horizontale kinderdagverblijfgroepen en een bso zorgen ervoor dat je hier van piepjong tot bijna puber opgevangen wordt. De kinderen in de basisschoolleeftijd hebben hun eigen plekje in de nok van de boerderij. Op beide groepen vormt de grote houten tafel het middelpunt. Hier krijg je je eerste groentehapje, zing je uit volle borst mee met ‘ Olifantje in het bos’ en als je groter bent vertel je over je schoolavonturen en bedenk je aan welke workshop je straks gaat deelnemen.

De planning is dat deze locatie opent in mei 2019. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan even je gegevens achter!

Ik blijf graag op de hoogte van alle ontwikkelingen

Blijf je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent onze nieuwe stek in Nieuwland? Dan zorgen we daarvoor! Laat hier even je gegevens achter zodat je helemaal bij blijft!

Ik blijf graag geïnformeerd over Bzzzonder Nieuwland

  • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.

Samen ontdekken, avonturen beleven en buiten slapen

De grote tuin vormt het uitgangspunt voor veel natuurlijke activiteiten. Wroeten in de aarde, het konijn gedag zeggen of een regenworm uitgebreid bestuderen. In de tuin staat een buitenbedje waar naar hartenlust geslapen kan worden door de allerkleinste telgen. Liever binnen slapen? Dat kan ook in een van de knusse slaapkamers.

Extra zorg

Ook als je als kind een extra zorg nodig hebt, ben je welkom bij Bzzzonder. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden omdat we geloven in de kracht van samen opgroeien. Samen met ouders wordt gekeken naar welke zorg nodig is en op welke plek hun kind het beste tot zijn of haar recht komt.

Kleinschalige kinderopvang Vathorst
Kleinschalige kinderopvang Vathorst
Kleinschalige kinderopvang Vathorst
Kleinschalige kinderopvang Vathorst
Kleinschalige kinderopvang Vathorst
Kleinschalige kinderopvang Vathorst

Meer Bzzzonder Nieuwland

Kdv
(0 – 2 jaar)

088-2999600

Tarieven kdv Nieuwland 2019

Tarieven bso Nieuwland 2019

LRK – nummer kdv:nog niet bekend
LRK – nummer bso: nog niet bekend

9dinsdag, mei 9, 2017

Vacature Pedagogisch Medewerker bso Nijkerk

Onze locatie Bzzzonder Paasbos (bso) heeft plek voor een geduldige,  liefdevolle maar zeker ook daadkrachtige collega met een creatieve geest voor 2 á 3 middagen in de week. Lijkt dit je leuk? Lees snel verder...

21dinsdag, maart 21, 2017

Nieuws: Ga jij al mee op Bzzzonder Expeditie?

De inschrijvingen voor Bzzzonder Expeditie stromen al binnen! Ga jij al mee met het kamp van Bzzzonder? Fijn, want dan kun je met ons meedenken. Er komt namelijk een heuse kampraad! En daar krijg je ook gelijk de limited edition expeditietrui. Wanneer en waar de eerste kampraad is? Tsja, dat [...]